SS Panzer grenadiers

En bekendt havde købt et par æsker med 15mm Panzergrenadiers fra firmaet The Plastic Soldier Company Han skal bruge dem til, at spille Chain of command.

For dem som ikke har prøvet dette regelsæt endnu, kan man finde mere information hos Too fat lardies Spillet er et af de bedre Skirmish regler som jeg har spillet indtil videre. Der findes også en Første verdenskrigs- og en Spansk borgerkrigs udgave af samme.

Jeg har brugt platoon organisation fra grundbogen til, at male antal figurer efter. Pånær våbenteams, special enhederne er hver enkelt soldat enkeltbaseret. Som base har jeg brugt 15mm skiver fra Silvan.

Min command enhed (bagved er alle 3 platoon grupper)

Medium maskingevær (kaldet MMG i spillet)

Finskytte

Flammekaster og Forward Observer

60mm morter

 

 

 

 

Leave a Reply