Franske tropper fra den senere del af WW1

En god bekendt er en ekspert inden for første verdenskrig. Og han ville gerne spille dette. Han havde allerede malet Tyskere, Brittere og amerikanere, men havde ikke kastet sig over franskmændene endnu.

Da jeg så at Peter Pig havde en flot range af tidligere og senere franske tropper slog jeg til, og tilbød at male disse. Jeg har egentligt ikke valgt noget specifik spil system at male efter, så jeg købte en del poser hos http://www.peterpig.co.uk og gik igang.

Det første som jeg malede var selve enhederne af tropper og officerer.

Dernæst noget artilleri, både kanonerne og crew er fra peterpig og skal begge købes hver for sig. Jeg er en meget stor tilhænger af at gære noget særligt ud af basen. Så jeg benyttede Vallejo’s jord pasta, med dette kan man spartle og forme mindre jordvolde m.m

Når vi taler om første verdenskrig så må der også maskingevær stillinger med.

Og morter stillinger. Både maskingeværs stillingerne og morter baserne er lavet på samme måde som med baserne til kanonerne.

 

 

 

Leave a Reply